Mia Törnblom

Mia Törnblom

 

Svenske Mia Törnblom er foredragsholder, lederutvikler, forfatter og tidligere programleder på svensk radio og TV. Hun er Sveriges fremste veileder i personlig utvikling, og har solgt over en million bøker! 
Sammen med sin mann og 10 ansatte driver hun selskapet MT Ledarskap, som jobber med leder- og medarbeiderutvikling.
Mia er en unik formidler, og en fantastisk foredragsholder med en helt særegen stil. Hun er humoristisk og generøs, og opptatt av at personlig utvikling skal være gøy, så hun bruker derfor mye kroppsspråk og selvironi i foredragene sine. 
Mia lærer deg hvordan du kan overbevise, gjøre et positivt inntrykk, ta plass og alt annet som er viktig for at du skal lykkes.Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.