Mona Søbyskogen

Mona Søbyskogen

 

Mona Søbyskogen er 2. nestleder i Skolelederforbundets sentralstyre og har vært aktiv i forbundet i mange år. Hun er utdannet almennlærer, med en master i utdanningsledelse ved ILS, UiO og jobber i dag som rektor på Marker Skole.

Som rektor han hun ansvar for pedagogisk utviklingsarbeid og daglig drift av Marker Skole. Hun er tett på politisk skoleeier, rådmannens ledergruppe, lærere, elever i skolen og har god kjennskap til forvaltning og kommunalt liv.

Som nestleder i Skolelederforbundet har hun også deltatt på møter med ulike direktorat og departement, og fått mye kunnskap om nasjonal utdanningspolitikk, lønnsforhandlinger og tariff. Hun kan vise til en bred erfaring innen skoleverket og har et svært godt nettverk av ledere i skolesektoren over hele landet.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.