Monica Renate Neve

Monica Renate Neve

 

Med en av tidenes høyeste score vant nykommeren Mester Grønn Kundeserviceprisen 2017. Monica Neve er leder for kundesenteret og produksjonen i selskapet. Hun har vært i Mester Grønn i snart 10 år, og har i den perioden ledet en stor endringsprosess fra et ordremottak for egen butikk til salgs- og kontaktsenter for en stor kjede. Monica er ansvarlig for 12 ansatte i kundesenteret, 10 ansatte i produksjonsavdelingen med dekoratører, storkundeavtalene og logistikkavtaler for leveranser av blomster til mottakere. Hun kommer opprinnelig fra bilbransjen hvor hun jobbet med markedsføring for importøren av italienske og amerikanske biler. Hun har også jobbet som Demand Manager for Huhtamaki-konsernet med ansvar for planlegging og innkjøp av emballasje til matvareindustrien.


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.