Monika Hestad

Monika Hestad

 

Monika Hestad er utdannet sivilindustridesigner ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (2002) og har en doktorgrad (PhD) i merkevarebygging og industridesign fra samme institusjon (2008). Hun har arbeidet innen industridesign og forretningsutvikling i mer enn et tiår, og er grunnlegger og daglig leder av Brand Valley som er et strategisk konsulentfirma basert på designmetodikk. Monika underviser også på mastergradsprogrammet i innovasjonsledelse ved den internasjonalt anerkjente kunst- og designhøyskolen Central Saint Martins (CSM) ved University of the Arts London. Hun bidrar jevnlig med innsikt innen design, merkevarebygging og innovasjon til for-retningsdrivende i Europa og Asia. Hun har vært styremedlem i Norwegian Rooms, klyngen for den norske møbel- og ferdigvareindustrien. Monika er forfatter av boken Branding and Product Design: An integrated perspective (Routledge), samt en rekke vitenskapelige artikler og Det lille heftet om Designtenkning og Business Design (Brand Valley Publications).

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.