Morten Fjeldstad

Morten Fjeldstad

 

Morten Fjeldstad er partner i Effecto Consulting AS. Han har lang erfaring som CEO og CFO i flere norske og internasjonale selskaper, hovedsakelig i selskaper innen B2C området, blant annet Canal Digital, Thorn og Netholdgruppen. Som partner i Effecto Consulting AS jobber han hovedsakelig med forretningsutvikling. Han ser blant annet på hvordan Big data kan brukes på nye områder for å øke effektiviteten og skape merverdier for selskaper. Effecto Consulting AS har, i samarbeid med et IT-selskapet Chronos, utviklet et konsept for å analysere kundehenvendelser. Konseptet gir innsikt i hvorfor kundene kontakter sine leverandører (kundesentrene).

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.