Morten Goodwin

Morten Goodwin

 

Morten Goodwin har en doktorgrad innen kunstig intelligens og er førsteamanuensis ved Universitetet i Agder. Han er en aktiv forsker og underviser til daglig om kunstig intelligens for bachelor-, master- og PhD-studenter i Agder. Morten er også en aktiv populærvitenskapelig formidler med opp mot 100 foredrag årlig, og har fokus på de enorme fremskritt som skjer både i forskningen og den praktiske nytten av kunstig intelligens. Goodwin liker ikke hype. Kunstig intelligens trenger ikke hype. Han gir isteden en oversikt over forskningsfronten, teknikker i produksjon samt hva kunstig intelligens forventes å bidra med i fremtiden.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.