Morten Nilsen

Morten Nilsen

 

Morten Nilsen er Daglig leder i Not Yet as. Han er sertifisert NLP Master Practitioner og har sin utdannelse Fra Sjøkrigsskolen og Handelshøyskolen BI. I tillegg har han flere års utdanning innen psykologi og ledelse. Morten har mange års erfaring som kursleder, mentaltrener og foredragsholder, og har jobbet med uttallige små og store bedrifter gjennom endringsprosesser. De siste årene har han også jobbet mye innen regnskapsbransjen som er en av de bransjene som føler mest på digitaliseringen og automatiseringen akkurat nå.  Nilsen er spesielt interessert i menneskers utvikling og potensiale, og hans energi, entusiasme og kunnskap gjør ham i stand til å få personer engasjert. Han er kunnskapsrik og har en allsidig bakgrunn, hvilket gjør ham i god stand til å kunne sette seg inn i andres situasjoner. Gled deg til å høre en dyktig, engasjerende og morsom foredragsholder.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.