Morten Omvik

Morten Omvik

 

Morten Omvik har allsidig erfaring innen prosjektledelse, prosessledelse, IT-tjenester, kursing og teknologi. Han underviser og lager kurs i prosjektledelse, både PRINCE2®, smidig (LEAN) og PMI-basert.

Han har over 20 års utøvende erfaring som prosjektleder og prosessledelse i store og små offentlige og private norske prosjekter, både på kunde- og leverandørsiden for blant annet Posten, Seadrill, Felleskjøpet og Vegdirektoratet. Han har også jobbet ti år i Oracle og fem år i Norconsult.

Morten er utdannet sivilingeniør, IT / kybernetikk, fra NTNU. Han er sertifisert Prince2® Practitioner og har Executive Education Certificate, Project Management fra Metier/SKEMA Business School. Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.