Nicolai Renè Nielsen

Nicolai Renè Nielsen

 

Nicolai R. Nielsen er assosiert partner i Kluge Advokatfirma AS. Her har han siden 2010 arbeidet innenfor rettsområdene entreprisrett og offentlige anskaffelser. Nielsen har god bransjeforståelse og bred kjennskap til standardkontrakter innenfor entreprise og rådgivning, samt erfaring med alle typer entreprisemodeller – herunder samspillskontrakter. Nielsen har representert både byggherrer, rådgivere og entreprenører i større tvistesaker som angår rådgivningsoppdrag ovenfor domstolene, samt hatt tilknytning til større byggeprosjekter gjennom løpende bistand til alle deler av bygg- og anleggsprosjekter. Nielsen har representert både offentlige og private aktører i bygg- og anleggsbransjen, og har bistått klienter med klagesaker for Klagenemda for offentlige anskaffelser (KOFA). 

Nielsen holder regelmessig kurs og foredrag ovenfor innenfor entreprisrett.Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.