Otto Husby

Otto Husby

 

Otto Husby er utdannet fra NTNU, MSc in Project Management fra University of Manchester, PRINCE2 SME (subject matter expert Norway) og PMP fra PMI. Han har jobbet med prosjekter og prosjektledelse i 25 år, innenfor ulike bransjer som eksempelvis olje og gass, bygg og anlegg, energi, IKT, telecom, industri, forsvaret samt endringsprosjekter i privat og offentlige virksomheter.

Otto er fagansvarlig for prosjektledelse i Cimple, og er primus motor for utvikling, drift og vedlikehold av Prosjektskolen.

Otto brenner for bedre prosjekter i alle prosjektorienterte virksomheter, eller prosjektfabrikker som de liker å kalle det i Cimple. Han mener enkle grep kan løse mye - som eksempelvis det å ha klarhet i roller og ansvar, sette tydelige mål og det å planlegge riktig.

Prosjektskolen benyttes av 100+ norske og internasjonale prosjektorienterte virksomheter. Om du ønsker en praktisk og profesjonell veileder til å gjennomføre fremtidige prosjekter , så gjør du et riktig valg ved å kjøpe tilgang til dette nettkurset. Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.