Patrick Glavin

Patrick Glavin

 

Patrick Glavin er utdannet pedagog og har med sine 20 års erfaring fra skoleverket opparbeidet en unik evne til å motivere elever, lærere og foreldre. Han fokuserer på å åpne opp for egen styrke og egne refleksjoner, og på denne måten håndtere egen eller andres utfordrende atferd.
Patrick fokuserer på å gi kursdeltakerne praktiske verktøy som de kan benytte umiddelbart. Med sin lekende og avslappede stil kombinert med et stort glimt i øyet, ønsker Patrick å skape engasjement hos deltakerne.
Sammen med Sven Lindbäck ga han i 2014 ut boken «Å undervise i sosial kompetanse» på Universitetsforlaget. Siden 2015 har Patrick også bragt sosial kompetanse inn i ulike bedrifter og organisasjoner. Patrick er en del av i teamet i Businessmastering AS som jobber med å skape meningsfulle liv for medarbeiderne i organisasjonen.Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.