Per Henrik Stenstrøm

Per Henrik Stenstrøm

 

Per Henrik Stenstrøm er tidligere journalist og redaktør med blant annet erfaring fra Dagsrevyen, Se og Hør, Vi Menn og TV2 Hjelper Deg. Han har også vært programleder på tv og radio i en årrekke. Stenstrøm ledet i mange år P4s aktualitetsmagasin Sytten Tretti og Morgensendingen, og var politiets hjelper da han var programleder for kriminalmagasinet Etterlyst på TV.

I dag driver han egen rådgivningsvirksomhet og er samarbeidspartner med First House. Stenstrøm er en populær foredragsholder og har i mange år hatt foredrag, medietrening og kurs for politikere, næringslivsledere og ulike firmaer og organisasjoner.


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.