Per-Steinar Krogstad

Per-Steinar Krogstad

 

Per-Steinar Krogstad har bachelor i økonomi og administrasjon fra HIOF (tidligere ØDH), Siviløkonom fra BI, og Master of Business Administration fra Robert Kennedy College i Sveits. I tillegg har han studier i sosiologi, og salgstrening ved Pepsi Cola Sale Academy i Dallas.

Per-Steinar har jobbet i internasjonal finans i Luxembourg og London, vært CEO i en internasjonal hotellkjede og har jobbet som konsulent og rådgiver for små og store bedrifter i over 30 år. Parallelt har han etablert, utviklet og solgt flere bedrifter.

Krogstad driver i dag konsulentselskapet Bizraise AS, han er partner i kompetansemiljøet Tollboden - house of law and business i Fredrikstad, og partner i Orgsupport AS. Han er også daglig leder i StyreAkademiet Østfold. Krogstad sitter sentralt i flere styrer, som styreleder, arbeidende styreleder, styremedlem eller styre-ressurs.


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.