Regine Eiklid

Regine Eiklid

 

Regine Eiklid jobber med rekruttering og HR i konsultentbyrået Hammer & Hanborg. Byrået står bak boken «Fremtidens arbeidsliv - en visjon om hvordan vi kommer til å jobbe i fremtiden», som baseres på en rekke undersøkelser Hammer & Hanborg har gjort med nordiske ledere og kommunikasjonseksperter. Hammer & Hanborg har gjort det til sin oppgave å være med på å påvirke fremtidens arbeidsliv og boken er en måte å samle den kunnskapen og innsikten selskapet har bygget seg opp gjennom disse undersøkelsene. Regine har en bachelorgrad i HR- og personalledelse fra Høyskolen Kristiania og erfaring fra salg, kundeservice og personalansvar, og solid kjennskap til hvordan man leder ulike mennesketyper i det kommende arbeidsmarkedet.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.