Rita Enstad-Karlsen

Rita Enstad-Karlsen

 

Rita Enstad-Karlsen er coach og kommunikasjonsrådgiver, og har solid og allsidig erfaring fra kommunikasjonsbransjen gjennom snart 25 år. Rita har spisskompetanse som TV-regissør, er trener i presentasjonsteknikk, og NLP-coach i kommunikasjon og ledelse. Hun har regissert og ledet flere store dokumentarserier for NRK, og holdt kurs og foredrag om kommunikasjon for en rekke bedrifter i privat og offentlig næringsliv. Rita er engasjert og inspirerende, og brenner for de positive resultatene som oppstår når vi kommuniserer tydelig og dynamisk med hverandre. Hennes fokus er at fremragende ledelse og gode kommunikasjonsferdigheter henger uløselig sammen. Hun gir praktisk ”to the point”- undervisning, og Ritas styrke er å se den enkelte og gi personlig veiledning /coaching i løpet av kurset.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.