Robert Stoltenberg

Robert Stoltenberg

 

Robert Stoltenberg er en av Norges mest populære og folkekjære komikere. På Call Center-dagene 2018 leder han oss gjennom konferansens festmiddag og prisutdeling! Han er aktuell med den splitter nye TV-serien Narvestad tar ferie, hvor driftsleder Roy Narvestad tar ferie fra Tertitten borettslag for første gang på 30 år. Samtidig drysser han jevnlig ut nye figurer og lager små høydepunkter på NRK Underholdnings Facebook-sider. Siden 1990-tallet har han jobbet med flere populære prosjekter tilknyttet underholdningsavdelingen i NRK, og vunnet mange priser. Han skriver alt selv, og er ansett som en av Norges beste manusforfattere og skuespillere. Robert er også en svært dyktig radiomann og regissør for film og TV. Du kan glede deg til overraskende stunts og glitrende skuespillerferdigheter. Han vil garantert engasjere og lage god stemning!

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.