Ron Kaufman

Ron Kaufman

 

Ron Kaufman er en av verdens ledende foredragsholdere i kundeservice. Kaufman har gitt ut boken «Uplifting Service! The Proven Path to Delighting Your Customers, Colleagues and Everyone Else You Meet" – som ligger på bestselgerlisten til både The New York Times og USA Today! I tillegg har Kaufman gitt ut 14 andre bøker om service, business og inspirasjon. Kaufman er også grunnleggeren av firmaet «Up! Your Service» - et selskap som hjelper ledere med å bygge oppløftende servicekulturer.I 1990 ble Kaufman invitert til Singapore av Singapore Airlines og regjering for å etablere en nasjonal opplæringsorganisasjon innenfor kvalitetsservice. 

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.