Rune Braastad

Rune Braastad

 

Rune Braastad er avdelingsleder i Certego AS som tilbyr bred kunnskap og helhetsløsninger innenfor sikkerhet. Rune har 27 års erfaring fra sikkerhetsbransjen, og har meget gode kunnskaper innen sikkerhet, kameraovervåkning og overvåkningsutstyr. Han er forfatter av «Kameraovervåkingsboken», ett oppslagsverk for montøren, saksbehandleren og konsulenten. Han er nestleder i Norsk Sikkerhetsforening (NOSIF) som har over 100 bedriftsmedlemmer, og har også sittet i NELFOS`s, bransje utvalg som utarbeidet bransjenormen for kameraovervåking. På konferansen forteller han hvordan du best utøver optimal sikkerhet i bygg og eiendom.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.