Rune Semundseth

Rune Semundseth

 

Rune Semundseth er daglig leder og eier i Businessmastering AS som står bak det markedsledende konseptet Medarbeiderkoden; verktøy og –metoder for lederskap og medarbeiderskap samt beslektede temaer som målstyring og selvledelse. 

I en engasjerende tone holder Rune Semundseth foredrag og kurs som hjelper deltakerne med å skape effektive rutiner og gode arbeidskulturer. Han kaster et nytt og unikt lys på temaer som medarbeiderskap, kultur og samarbeid. Ved hjelp av storytelling og forankring i teori  får du konkrete teknikker du kan ta med deg videre for å skape varig endring i din bedrift.

Konseptet og boken Medarbeidersamtalen 2.0 ble lansert høsten 2016 og har også blitt en bestselger og det mest brukte opplegget i Norge innenfor medarbeidersamtaler. Rune har også nylig lansert sin tiende bok, KulturKoden, hvor du lærer å bygge en bedriftskultur i retningen du ønsker, og får et bevisst forhold til egen kultur.


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.