Safia Abdi Haase

Safia Abdi Haase

 

Safia Abdi Haase fikk best score av alle talerne på Kvinner i tiden i 2015 – nå er hun tilbake! Safia har dedikert sitt liv til kampen mot kjønnslemlestelse og har mottatt mange priser og utmerkelser for dette. Hun ble selv kjønnslemlestet, tvangsgiftet, mishandlet og voldtatt - og bruker sin egen personlige historie for å opplyse andre. Safia er fra Somalia og utdannet seg til sykepleier da hun kom til Norge i 1992 som kvoteflyktning, analfabet og alenemor til tre døtre. Hun har vært ansatt i Stiftelsen Amathea siden 2005, hvor hun jobber med kvinnehelse, og betegnes som en ambassadør i kampen mot vold mot kvinnekroppen. I dag forteller hun sin historie.


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.