Sindre Sandvik

Sindre Sandvik

 

Sindre har over 25 års erfaring innenfor testarbeid og testledelse fra forskjellige typer organisasjoner. Han har hatt ansvar for flere større testprosjekter og generelt ansvar for kvalitetssikring i avdelinger der han har vært ansatt. Han har også hatt ansvar som testfagansvarlig i konsulentselskap, og vært aktiv i fagmiljøer i Norge og i Europa som medlem i programkomiteen for testkonferansen Eurostar.

Gjennom hele sin karriere har han blitt benyttet som foredragsholder i flere testfora og organisasjoner. Sindre har både teknisk og pedagogisk utdanning, og sammen med sin ISEB Practioner og ISTQB sertifiseringer har han en solid bakgrunn for å kunne lede og veilede innenfor testfaget. Han er en motiverende og engasjert person som er dyktig til å lede team i samme retning.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.