Siri Abrahamsen

Siri Abrahamsen

 

Siri E. Abrahamsen er den ene delen av RightOn Consulting. Hun jobber spesielt med lederskapsutvikling og mentoring, kommunikasjon/salg og medarbeiderskap og teamutvikling. Siri har lang erfaring som leder, fasilitator, ledermentor og foredragsholder. Hun har også jobbet humanitært med lederutvikling i Laos og Nepal. Siri er målbevisst, entusiastisk, relasjonsbygger, uredd, har helheltsblikk og drives av å gjøre en forskjell.  Siri er utdannet Diplom Markedsøkonom ved Institutt for Høyere Markedsføring (IHM) i Oslo samt utdannet som Executive Coach innenfor NLP og har diverse sertifiseringer som anvendes i leder- og teamutvikling.  Siri har også sertifiseringsutdannelse innenfor bevissthetsutvikling, feltteori, fenomenologi og fler-generasjonsterapi fra Hellinger Instituttet i Norge.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.