Siri Børsum

Siri Børsum

 

Google er kjent for å ha en unik kultur som igjen er en driver for innovasjon. På konferansen forteller Siri Børsum, Leader of Digital Transformation Google Norway, hvilke prinsipper som ligger til grunn for nyskapning og innovasjon og hvordan utvikle en kultur for dette. Siri er lidenskapelig engasjert i digitalisering og hvilke muligheter teknologi gir. I dialog med norske bedrifter opplever hun stor interesse for hvordan man mest effektivt skal utnytte teknologien for økt konkurranseevne og skape nye forretningsmuligheter. Siri har en MA i International Business, i Media & Communication. I tillegg til å ha jobbet i Google i 10 år, har hun 20 års erfaring i medieindustrien og fra flere styreverv.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.