Siv (Juvik) Tveitnes

Siv (Juvik) Tveitnes

 

Siv Juvik Tveitnes har fått mange muligheter hun har takket ja til. I dag er hun administrerende direktør i Stavanger Aftenblad og Bergens Tidende, og leder organisasjonen som er i ekstrem endring. Siv startet karrieren som konsulent i Accenture og Bekk Consulting, og har siden 2006 hatt ulike jobber i Schibsted. I 2011 fikk hun Sunniva- prisen av Bergens Næringsråd som deles ut til en kvinnelig leder på vei fremover. Hun har ledet alt fra mindre teknologiprosjekter til de store transformasjonsprosessene som er gjennomgripende i mediebransjen i dag. Siv er ingen hærfører eller en leder som tidlig la en karriereplan. Hun har vokst frem med de oppgavene hun har fått og tatt. For å lykkes med store endringer trengs både struktur, utstrakt samarbeid, empati og utålmodighet. En kombinasjon som passer denne lederen utmerket. Bli inspirert av en leder i tiden!

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.