Stein Juvik

Stein Juvik

 

Stein A. Juvik er utdannet siviløkonom fra NHH og jobber i dag på Høyskolen Kristiania som høyskolelektor og faglig koordinator.

Han har jobbet med undervisning og studenter på høyskolenivå siden 1988, blant annet på BI og NITH – i tillegg til Høyskolen Kristiania. Siden 1993 har han vært tilknyttet Høyskolen Kristiania Bergen, først som foreleser og etter hvert også som studierektor og faglig leder i Oslo og Bergen - i tillegg til jobben som høyskolelektor.

Juvik har bred undervisnings- og veiledererfaring fra en rekke økonomiske- og administrative fag – også for ulike bedrifter utenfor Høyskolen Kristiania.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.