Sten Runar Ludvigsen

Sten Runar Ludvigsen

 

Sten Runar Ludvigsen er professor ved UiO, med læring og teknologi som sitt spesialfelt. Han har tidligere blant annet vært leder av programstyret for evalueringen av Kunnskapsløftet, senterleder ved InterMedia og leder av nasjonal forskerskole i utdanningsvitenskap. Ludvigsen har vært gjesteforsker ved University of Pittsburgh, Stanford University, Open University og Fulbright scholar på University of California, Berkeley. I tillegg har han skrevet en rekke artikler og bøker. Ludvigsen leder «Ludvigsen-utvalget» som regjeringen nedsatte i 2013. Utvalget skal vurdere i hvilken grad skolens innhold dekker de kompetanser som elevene vil trenge i et framtidig samfunns- og arbeidsliv. Arbeidet skal være sluttført i 2015.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.