Stian Rønvåg

Stian Rønvåg

 

Stian er foredragsholder og seniorrådgiver i Ordkraft. Stian har mange års relevant erfaring og gleder seg til å holde foredrag om kommunikasjon og det å synliggjøre lønnsarbeideren i organisasjonen. Slik beskriver han seg selv og det han snakker om: Fokus på folk - hvordan vi virker og hva som virker på oss. Hvordan man utøver innflytelse med ord, formuleringer og bilder, og hvordan man skaper tillit og bygger broer mellom ulike interesser. Forretningsutvikler på marked- og omdømmespørsmål med retorikk som verktøy. Inspireres av begrensninger. Utvikler konsepter som tenner folks vilje med mening og mål.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.