Stig Johannessen

Stig Johannessen

 

Stig er utdannet som offiser med bred tjenestebakgrunn, hvor de siste årene av aktiv tjeneste var ved Forsvarets skolesenter som studieleder, hovedlærer og avdelingsleder ved institutt for ledelse. Stig har gjennomført høyere utdanning ved Forsvarhøgskolan i Stockholm med master oppgave innen strategi og sikkerhetspolitikk og har masterutdanning i Public administrastion fra Universitetet i Karlstad med fokus på endringsledelse i kunnskapsorganisasjonen.

Han har i perioden før han ble valgt som forbundsleder både jobbet i Høgskolessystemet og de siste åtte og ett halvt årene frem til sommeren 2017  jobbet som rektor ved Hamar katedralskole. 
Forbundsleder i Skolelederforbundet er en en valgt politisk rolle med hovedfokus på å fremme landsmøtets den vedtatte politikken med fokus på ledelse, lønn og arbeidsvilkår for ledere i vår sektor. Hans kjernefokus i nåværende periode er å jobbe opp mot det politiske nivå for å bidra til å sette ledelse på dagsorden. 

Stig har et fokus på å sikre gode gode rammebetingelser for å utøve ledelse og sikre gode rammevilkår for den enkelte SFO/AKS-leders arbeidsbetingelser og lønn. Han brenner også for å fremsnakke betydningen av ledelse og rammer for ledelse i alle deler av skole og SFO/AKS-sektoren.


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.