Svein Harald Røine

Svein Harald Røine

 

Svein Harald Røine har bred erfaring som toppleder, salg- og marketingdirektør, og er kjent for sine engasjerende foredrag innen arbeidsglede, ledelse, kultur og kommunikasjon. Temaet MOT er en rød tråd i hans inspirasjonsforedrag og kurs. I tillegg til at Svein Haralds foredrag er underholdende, får deltakerne verktøy og teknikker for egen utvikling og positiv endring.  

Til daglig driver han sitt eget konsulentselskap, AlltidPositiv, hvor han hjelper toppledere, ledergrupper og medarbeidere til å tørre mer, og bli mer modige. Han er forfatter av boken «Modig – finn ditt hverdagsmot», en selvutviklingsbok har fått meget gode anmeldelser.

 
Kurs med Svein Harald Røine

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.