Sverre Stoje

Sverre Stoje

 

Sverre Stoje hjelper organisasjoner, ofte innen flere kulturer, med å knytte ledere og medarbeidere til bedriftens strategi, gjennom individuell coaching. Han har vært seniorrådgiver, mentor og coach for større nasjonale og internasjonale bedrifter fra eget selskap i en årrekke. Han har en entreprenørs måte å tilnærme seg forretningsdrift på, og er anerkjent for sin vinnende og dynamiske stil. Sverre fokuserer på kundens styrker som en innfallsvinkel til å stimulere personlig vekst og positiv utvikling, for at kunden kan overgå seg selv.  Han har arbeidet med globale toppledelser i deres utvikling både i forhold til kortsiktige og langsiktige strategier. Som jurist, diplomat, HR direktør og Global Commercial Director i et internasjonalt selskap, har han en bred faglig erfaring. 

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.