Synneva Erland

Synneva Erland

 

Synneva Erland har stått på ulike scener hele livet og har solid utdannelse fra universitet og høyskole. Med spisskompetanse på kommunikasjon kan hun bidra til å motivere, gi økt kunnskap og å løfte organisasjonen. Synneva Erland har vært profesjonell foredragsholder siden 2010, og har også betydelig kunnskap om sosiale medier. Her bistår hun med strategier og godt innhold.

Q-Meieriene og Kavli har leid henne inn over en lengre periode som sin forbedringsagent på sosiale medier. Synneva eier og driver Synneva Erland kommunikasjon og har internasjonale selskaper som Shell AS, ExxonMobil og Eni på kundelisten.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.