Thomas Rødseth

Thomas Rødseth

 

Thomas Rødseth er CTO i Puzzel og har over 25 års erfaring fra telekom- og teknologibransjen. Han har et brennende engasjement for nyskapende kundedialogløsninger og har vært involvert i flere spennende teknologiprosjekt rundt i Europa. 

Siden 2010 har Thomas vært ansvarlig for utviklingen av Puzzels produktportefølje. I dag kombinerer Puzzel omni-kanal teknologi med kunstig intelligens (AI) for å kunne tilby komplette løsninger for kundedialog i den digitale tidsalder. 

På Call Center-dagene deler Thomas erfaringer om hvordan teknologiske trender og kundens økte forventninger endrer behovene for kundeserviceorganisasjonen.


 

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.