Tone Leivestad

Tone Leivestad

 

Tone Leivestad er Director i Accenture og leder for Finance & Enterprise Performance i Norge. Hun er en ledende ekspert og rådgiver på fremtidens økonomifunksjon, og kombinerer konsulenterfaring med mer enn tyve års linjeerfaring blant annet som CFO/Finansdirektør, Group controller og økonomisjef innen ulike bransjer. Kombinasjonen av konsulenterfaring, fagekspertise og funksjonell linjeledererfaring har gitt dyp forståelse og innsikt til å kunne bidra med konkrete og gjennomførbare anbefalinger og råd for fremtidens økonomifunksjon. Tone er mye brukt som foredragsholder og har bidratt i flere publikasjoner innenfor fagområder som Digital Finance, Virksomhetsstyring og Global Business Services.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.