Torbjørn Bull Jenssen

Torbjørn Bull Jenssen

 

Torbjørn Bull Jenssen er Menons ekspert på Bitcoin og Blockchainteknologi, og jobber mye med analyser knyttet til finans, innovasjon og digitalisering. Han har en master i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo og SOAS (University of London). Torbjørn skrev masteroppgave om Bitcoin og er Norges ledende økonom på feltet.

Med sterke metodiske ferdigheter har Torbjørn jobbet med et bredt spekter av prosjekter i Menon. Prosjektene han har erfaring fra inkluderer faglige områder som konkurranseøkonomi, helseøkonomi og næringsøkonomiske data-analyser. I tillegg har Torbjørn vært med å utvikle metoder for å gjennomføre samfunnsøkonomiske nytte- kostnandsanalyser av finansmarkedsreguleringer og offentlig innovasjon.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.