Tore Berntsen

Tore Berntsen

 

Tore Berntsen er daglig leder i MarkedsPartner AS, som i dag er det ledende konsulent- og rådgivningsmiljøet innenfor inbound salg og markedsføring i Norge.
Tore er utdannet Siviløkonom fra NHH, har en Master of Management fra BI, og 20 års erfaring som prosjektleder, rådgiver og leder i kunnskapsbaserte virksomheter. De siste 10 årene har han ledet utviklingen av løsninger og tjenester innen markedsføring og salg.
Tore er en aktiv blogger på digitalleder.no, hvor han skriver om ledelse, digitalisering og salg. På denne konferansen vil Tore fortelle oss hvordan Inbound Marketing har gjort sitt inntog i salgsprosessen. Hvordan vi kan bruke dette til vår fordel, slik at vi når de riktige og varme kundene på de riktige tidspunktene.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.