Torstein Thorsen

Torstein Thorsen

 

Torstein er rådgiver for Visma bWise, og jobber med ekspansjon og spesialisering innen analyseløsninger. Han er en teknolog med ekstra hjerterom for it-løsninger som ligger nær kjerneforretningen, og som kan bidra til å forstå og optimalisere for økt lønnsomhet og konkurransekraft.

I de seneste årene har Torstein jobbet mye mot ledelse og forretningsutvikling internt og hos kunder både i Norge og internasjonalt, og har investert mye i dyp kunnskap om prosessene rundt virksomhetsstyring og Business Intelligence.

Torstein brenner for at løsninger skal treffe på behovene og løfte virksomhetene ved at man ser ting i kontekst, samtidig som man når ut med relevant innsikt og beslutningsstøtte til flest mulig i deres ulike arbeidssituasjoner. Da er automatisering, maskinlæring og sterk datavisualisering gode hjelpemidler!

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.