Torunn Tveit Gaasemyr

Torunn Tveit Gaasemyr

 

Torunn Gaasemyr er utdannet statsviter og manager innen samhandling og informasjonsforvaltning i Sopra Steria. Hun har flere års erfaring med innføring og adopsjon av samhandlingsløsninger hos virksomheter i offentlig og privat sektor, og trives aller best i grensesjiktet mellom forretning og teknologi.  

Hun har jobbet mye med kommunikasjon og endringsledelse i forbindelse med innføring av nye digitale løsninger og strukturer for samarbeid hos kunder, og har det overordnede ansvaret for digital samhandling internt i Sopra Steria.

En digital arbeidsplass hvor ledelse, prosesser, kultur og teknologi understøtter nye måter og jobbe på og legger til rette for deling av kunnskap, er en forutsetning for å lykkes i en tid med høy endringstakt. Torunn sitt mål er å jobbe for at denne overgangen blir enkel som mulig for norske virksomheter.


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.