Trine Skei Grande

Trine Skei Grande

 

Venstres partileder, Trine Skei Grande, er bosatt i Oslo men opprinnelig fra Nord-Trøndelag. Hun er stortingsrepresentant og sitter nå i sin fjerde periode på Stortinget. I oppveksten ble det alltid diskutert mye politikk rundt kjøkkenbordet til familien Skei Grande. Bare 13 år gammel valgte hun å gå inn i politikken og meldte seg inn i Unge Venstre. Trines hjertesaker er kultur og skolepolitikk. På fritiden elsker hun å fiske laks og tilbringer gjerne fridagene sine i Overhalla der hun er vokste opp. Tidligere har hun jobbet som freelance journalist, adjunkt/lærer og hun har forelest i sosialfag ved Høyskolen i Levanger. Gled deg til å møte en engasjert dame som mener kvinner må slutte å sammenlikne seg med idealer, men med alternativet.


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.