Trude Falck Bjånes

Trude Falck Bjånes

 

Trude Falck Bjånes er den andre halvdelen av RightOn Consulting. Hun jobber som fasilitator og rådgiver i leder-og team utviklingsprosesser, i workshops og som sparringspartner for ledere og styrer. Trude har lang leder– og bransjeerfaring fra IKT, media og humanitær organisasjon. Trude har erfaring og gode resultater fra prosesser med strategi og implementering, Business Modelling, Culture Mapping.. Trude er strategisk,  målbevisst, engasjert, kreativ og evner å tenke nytt. Trude er utdannet diplom markedsøkonom fra NMH, har Masterprogram fra BI i e-business og styrekompetanse. Hun er også utdannet som Excecutive Coach, er effect og  LIFO sertifisert, og har med seg ulike verktøy til bruk i utvikling av team, ledere- og medarbeidere.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.