Unni Marie Heltne

Unni Marie Heltne

 

Unni M. Heltne er daglig leder ved Senter for Krisepsykologi i Bergen. Hun er spesialist i klinisk psykologi med fordypningsområde barn og ungdomspsykologi og voksenpsykologi. Unni har arbeidet innen psykisk helsevern for både for barn, unge og voksne, og har hatt flere lederstillinger i psykisk helsevern for barn. Hun har ledet prosjektet «Barn som lever i familier med vold”, et samarbeidsprosjekt med Alternativ Til Vold, finansiert av Barne- og likestillingsdepartementet. I den forbindelse har hun vært redaktør for boken Barn som lever med vold i familien sammen med Per Øystein Steinsvåg. Hun har lang undervisnings- og veiledningserfaring.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.