Vendela Kirsebom

Vendela Kirsebom

 

Vendela Kirsebom ble for 25 år siden kjent som en av de hotteste supermodellene i verden, og har blant annet prydet forsiden på verdenskjente Sports Illustrated. Hun har reist verden rundt på første klasse, men likevel takket hun i 2016 ja til å bli med på Farmen Kjendis på TV2, en reise 100 år tilbake i tid. Med hardt gårdsarbeid, dyrepass og melking, iført arbeidsklær, ullgenser og gummistøvler var det så langt unna glitter og glamour det er mulig å komme. Men på konferansen kan du glede deg til et tilbakeblikk på hennes fantastisk modellkarriere. Du får innblikk i en verden som overgår fantasien, med privatfly, limousiner, luksus og glitter. Gled deg!

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.