Vibeke Arntzen Fredriksen

Vibeke Arntzen Fredriksen

 

Vibeke er en anerkjent og sertifisert coach av Den Norske Coach Forening. Hun leverer kurs, workshop, ledelse- og utviklingsprosesser innen endringsledelse, team, selvledelse, karriere og utvikling. Vibeke har god energi, og jobber metodisk samtidig som hun utfordrer og stiller helt avgjørende spørsmål. Hun har 20 års arbeidserfaring fra økonomi og administrasjon bla. fra SATS kjeden. Vibeke har hatt rolle som medarbeider, mellomleder og leder. Denne erfaringen tar hun med seg når hun møter sine kunder som ofte er på forskjellige nivå i en organisasjon.

Hun tilbyr sine tjenester gjennom All or Nothing Coaching AS og Power2team AS.Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.