Vibeke Johannesen

Vibeke Johannesen

 

Vibeke Johannesen er den første kvinnelige daglige lederen i fotballklubben Brann. Hun er ansvarlig for Sportsklubben Brann i tillegg til ledelse av datterselskapene Stadion Event, Brann Stadion og Brann Supporter. Som ansatt i Brann i mange år har hun vært med på mange oppturer og nedturer i klubben. Da hun tok over sjefsrollen i 2015, følte hun seg godt rustet. –Jeg ønsker å jobbe beinhardt hver dag for å bidra til å løse Branns utfordringer og etter hvert skape ny begeistring rundt klubben, sier hun. Det sies at Vibeke er utrolig ryddig, strukturert og har stor leveringskapasitet. Hun er godt respektert og har levert gode resultater. 

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.