Vigdis Austrheim

Vigdis Austrheim

 

Vigdis Austrheim er en tydelig og inspirerende leder! Hun har over 20 års ledererfaring fra norske og nordiske virksomheter, som gründer og som leder i store internasjonale selskaper som Microsoft og Cisco. Som del av sin lederkarriere har Vigdis bidratt til imponerende veksttall, samtidig som hun mestret å tiltrekke og beholde de beste talentene selv i tøffe endringsprosesser.

Hun gir deg levende eksempler og praktiske tips fra egen virkelighet som garantert virker. Vigdis har unik ledererfaring fra Microsofts hovedkontor i Seattle, USA og som rådgiver i Great Place to Work. Vigdis er en etterspurt, engasjerende og spennende kurs og foredragsholder og jobber i dag gjennom eget selskap.


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.