Vigdis Lamberg

Vigdis Lamberg

 

Daglig leder, rådgiver, instruktør og jobbdoktor
Vigdis Lamberg er leder selskapet Karriereakademiet, og har mange års erfaring som rådgiver og bedriftsleder. I over 18 år har hun vært ansvarlig for Metier OECs karriere- og outplacementprogram. Sammen med sitt team har hun bistått nær 8000 personer over i nytt arbeid. Ulike NAV-kontorer, bedrifter og enkeltpersoner har stått på kundelisten.

Onlinekurset Fra jobbsøker til kompetanseselger er perfekt for deg som er i, eller mulig vil komme i, en nedbemanningsprosess, ønsker deg jobbskifte eller en karriereendring. Her lærer du effektive metoder for hvordan du angriper dagens arbeidsmarked på jakt etter ny jobb.


Vigdis er en engasjert og motiverende foredragsholder som får svært gode tilbakemeldinger. Kunnskap om og nettverk i ulike bransjer er svært nyttig når man er karriererådgiver. Hun bruker sitt nettverk for det det er verd for kundene. Hun forteller også at mange ledige stillinger blir aldri utlyst. Faktisk så mange som opptil 80 % av ledige stillinger blir besatt gjennom nettverk, tips fra egne medarbeidere, hjemmesider hvor åpne søknader ønskes og av proaktive jobbsøkere. Det nye arbeidsmarkedet er i stor endring, og dette kurset lærer deg fremgangsmåtene for å finne din nye jobb.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.