Yvonne Fosser

Yvonne Fosser

 

Yvonne Fosser er utdannet siviløkonom og har pedagogikk og masterkurs i arbeidsrett og Human Resource Management. Hun har 20 års erfaring innen HR og ledelse, og jobber nå i Innovasjon Norge. Hun har tidligere jobbet i HP Norge, hvor hun systematisk jobbet med å gjøre bedriften synlig som en god arbeidsplass.  For dette arbeidet ble HP belønnet med å havne på topp 10- lista over Norges beste steder å jobbe. Yvonnes misjon er å hjelpe så mange som mulig til å få en bedre hverdag, og få mest mulig ut av sitt liv. Hun brenner for å hjelpe andre til å få frem sitt potensiale gjennom selvledelse og læring utenfor komfortsonen, og har selv utfordret sine egne grenser som leder ved å by på seg selv både via sosiale og tradisjonelle medier.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.