IT

I denne kategorien finner du våre kurs innen prosjektledelse, softwaretesting og IT-serviceledelse. Vi tilbyr sertifisering innen Prince®, ISTQB og ITIL®. Våre Prince® og ITIL®-kurs arrangeres i samarbeid med Sopra Steria Akademiet, et av Norges ledende fagmiljøer innen IT Service Management, prosjektledelse og IT-styring.

Temavisning Datovisning

ISTQB

  • ISTQB Agile Testing

    2-dagers kurs i Agile Testing, med valgfri eksamen, som gir en innføring i smidige metoder og verktøy. Også for deg som ikke har ISTQB-sertifisering.

  • ISTQB Advanced Test Management

    Få dokumentert dine kunnskaper i avansert testledelse med 5-dagers kurs og sertifisering i ISTQB Advanced Test Management.

Softwaretesting

  • Test process ISO 29119

    Oppdater egen kompetanse og bli mer effektiv i testingen. Få sertifisering innen ny ISO-standard med vårt nye kurstilbud Test Process ISO 29119.

ITIL

mai 2018


juni 2018


august 2018


september 2018


oktober 2018


november 2018


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.