Ledelse og personal

Kravene til topp- og mellomledere har aldri vært høyere. Vi har nærmere 20-års erfaring med kursing av ledere i både privat og offentlig sektor. Her finner du kurs enten du er ny som leder, ønsker lederutvikling, leder team som jobber på ulike geografiske lokasjoner eller har rollen som prosjektleder for større eller mindre prosjekter.

Temavisning Datovisning

Lederutvikling

Ny leder

Personalledelse

Praktisk ledelse

Team og samspill

Videregående ledelse

februar 2019


 • 28
  feb.

  Fra kollega til leder

  2-dagers kurs skreddersydd for deg som har rykket opp internt eller er ny i lederrollen. Få konkrete lederverktøy for å lykkes med overgangen!

mars 2019


april 2019


 • 03
  apr.

  Ledelse og utvikling av SFO og AKS

  Den årlige møteplassen for ledere i SFO. Konferansen gir deg ny kunnskap og inspirasjon til å lede dine medarbeidere enda bedre.

 • 04
  apr.

  Ny som leder - slik mestrer du overgangen

  Er du ny som leder og ønsker lederverktøy i en praktisk hverdag? Få nyttig kunnskap i praktisk og operativ ledelse du kan bruke umiddelbart!

 • 08
  apr.

  Fra kollega til leder

  2-dagers kurs skreddersydd for deg som har rykket opp internt eller er ny i lederrollen. Få konkrete lederverktøy for å lykkes med overgangen!

 • 08
  apr.

  Medarbeiderkoden

  Få mer ut av relasjonen mellom leder og medarbeider. Medarbeiderkoden er for ledere og medarbeidere som ønsker å utvikle seg SAMMEN! Together TO GET THERE!

 • 09
  apr.

  Den digitale lederrollen

  På dette to-dagers kurset får du konkrete tips og verktøy for hvordan du blir bedre rustet som leder i den digitale fremtiden vi går inn i.

 • 09
  apr.

  Konflikter og vanskelige personalsaker

  Vær forberedt når de vanskelige personalsakene oppstår. Lær alt du må vite for å takle konflikter og vanskelige personalsaker på arbeidplassen.

 • 10
  apr.

  Bedriftskultur for nyskaping og innovasjon

  Gi deg selv muligheten til å skape en holdningsdyktig og gjennomtenkt bedriftskultur

 • 10
  apr.

  Ledelse av høyt spesialiserte medarbeidere

  Lær å lede kompetente og høyt spesialiserte medarbeidere slik at de beholder motivasjonen og organisasjonen får glede av deres kompetanse.

 • 11
  apr.

  Møteskolen

  Bli en effektiv møteleder som frigjør tid og fremmer engasjement hos deltakerne!

 • 12
  apr.

  Medarbeidersamtalen 2.0

  Har du full kontroll på medarbeidersamtalene, eller er de bare blitt et pliktløp? Lær deg å utnytte potensialet i samtalen med "Medarbeidersamtalen 2.0"

 • 24
  apr.

  Distanseledelse

  Slik lykkes du som leder av geografisk spredte team. Kurs i distanseledelse for deg som leder uten å være tilstede hele tiden.

 • 25
  apr.

  Bli mer tydelig som leder

  Lær å takle krysspress og bli mer tydelig som leder for en avdeling eller team. Få det beste ut av avdelingen din og bli en bedre leder!

mai 2019


juni 2019


oktober 2019


november 2019


desember 2019


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.