Hvordan lede mennesker i praktisk arbeid

Slik får du dine medarbeidere til å yte sitt beste og skape resultater. 2-dagers lederkurs for deg som er leder i praktiske yrker.

Goodie

Hvis du ikke vet om du vil ta dette kurset, last ned vår gratis eBok: The Art of Leadership, og se hva de klokeste hjernene har tenkt om ledelse gjennom historien.

Påmelding: Mer info kommer

Skriv inn din epostadresse: så kontakter vi deg når tidspunkt for kurset er satt

Har du ytterligere spørsmål, kan du kontakte kundeservice på telfon 938 66 666.

Hvordan lede mennesker i praktisk arbeid

Pris kommer

Om kurset:
 • Sjef eller kamerat – slik takler du den vanskelige balansen
 • Hvordan stille krav og få dine medarbeidere til å jobbe effektivt
 • Lær å håndtere vanskelige personer, tøffe samtaler og konflikter
 • Hvordan utøve god ledelse når du selv er operativ
 • Hvordan lede og motivere ulike mennesketyper

Slik får du dine medarbeider til å yte sitt beste og skape resultater! Dette er kurset for deg som er leder for gutta og jentene på gulvet. Du har ansvar for medarbeidere som ikke sitter på kontor hele dagen men jobber med praktisk og fysisk arbeid.

Din suksess avhenger av om dine medarbeidere gjør en god jobb. Ledelsen stoler på at du ordner opp, men av og til føler du deg kanskje skviset mellom barken og veden av krav og forventninger fra både topp og bunn?

Kanskje er det heller ikke lenge siden du selv var en av gjengen? Sjef eller kamerat – på dette kurset lærer du hvordan du takler den nye balansegangen. Du lærer hvordan du skal få det beste ut av dine medarbeidere og hva som skal til for å stå støtt og godt i lederrollen, selv når det stormer som verst!

Kurset er praktisk rettet og gir deg håndfast kunnskap om hvordan du løser små og store utfordringer i hverdagen som leder. Du blir tryggere på å håndtere vanskelige samtaler og konflikter Du lærer å stille krav og få andre til å jobbe effektivt på en god måte. Du får også konkrete innspill til hvordan du skal utøver god ledelse når du selv er operativ.

På kurset møter du to av Norges dyktigste kursholdere innen praktisk ledelse, som inviterer til diskusjon og innspill fra salen. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta. Kurset er utviklet for deg som jobber i offentlig eller privat sektor.

Trenger du faglig og personlig påfyll for å møte stadig økende krav? Da er dette kurset for deg!

Dette kurset burde vært obligatorisk for alle, også de som ikke er ledere (ennå), tenk hvis vi hadde fått 20 % til av ledere i norske bedrifter til å tenke ledelse på en slik måte…

Hans Zakarias Schjelderup, Stasjonsleder, Hålogaland Kraft AS
Program

Program

Vi jobber med å ferdigstille et spennende kursprogram. Fyll ut e-postadressen din nedenfor, så oppdaterer vi deg når programmet er klart.

Sitter tilbake med mange gode innspill som jeg har tatt med tilbake i mitt arbeid. Allerede på mandagen etter kurset begynte jeg med forandringer etter det jeg har lært.

Ivar Søren Stubkjær, Lagerformann, Lantmännen Cerealia
Kursholdere

Kursholdere

  Vi jobber med å få Kursholdere på plass. Mer informasjon kommer.
´
Kurssted

Kurssted

Vi leter etter det beste lokalet for dette kurset. Fyll ut e-postadressen din nedenfor, så oppdaterer vi deg når vi har funnet det.

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

 • Når er siste frist for påmelding?

  Vi har ingen påmeldingsfrist, du kan melde deg på som deltager så lenge det er plasser igjen på kurset.

 • Når kommer fakturaen?

  Elektronisk faktura kommer 5 dager etter bestilling. Har du valgt postfaktura kommer denne ca en uke etter bestilling. Kurset betales alltid i forkant og betalingsfristen er 10 dager.

 • Hva er inkludert i prisen?

  Deltageravgiften inkluderer servering i pauser og lunsj. På enkelte kurs får du også dokumentasjon og deltagerbevis.

 • Jeg har spesielle behov

  De fleste av våre kurslokaler er tilrettelagt for funksjonshemmede, men kontakt kundesenteret på 
  E-post: kunde@confex.no
  Telefon: +47 938 66 666

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.