Lederutvikling

Som leder er du avhengig av stadig oppdatere egen kompetanse i tråd med endringer i organisasjonen og de markedene virksomheten opererer i. Vi har lederutviklingskurs både for deg som jobber i privat og offentlig sektor. Her finner du et komplett kurstilbud innen grunnleggende økonomi, forhandlingsteknikk, presentasjonsteknikk, kommunikasjon og for deg som går fra å være kollega til å være leder.

Temavisning Datovisning

oktober 2018


november 2018


desember 2018


mars 2019


april 2019


 • 03
  apr.

  Ledelse og utvikling av SFO og AKS

  Early bird - spar kr 1000,-!

  Den årlige møteplassen for ledere i SFO. Konferansen gir deg ny kunnskap og inspirasjon til å lede dine medarbeidere enda bedre.

 • 08
  apr.

  Fra kollega til leder

  2-dagers kurs skreddersydd for deg som har rykket opp internt eller er ny i lederrollen. Få konkrete lederverktøy for å lykkes med overgangen!

 • 09
  apr.

  Den digitale lederrollen

  På dette to-dagers kurset får du konkrete tips og verktøy for hvordan du blir bedre rustet som leder i den digitale fremtiden vi går inn i.

 • 25
  apr.

  Bli mer tydelig som leder for avdeling eller team

  Lær å takle krysspress og bli mer tydelig som leder for en avdeling eller team. Få det beste ut av avdelingen din og bli en bedre leder!

mai 2019


juni 2019


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.